Universitete
 

 
Hrvatska
 
Rochester Institute of Technology Croatia -RIT
 
Prijavitelje koji su sve dosad završene razrede srednje škole završili s odličnim uspjehom nagrađuje se automatskim stipendijama za studij u iznosu 4.000,00 eura. RIT Croatia nudi i stipendije za studente koji upisuju 1. godinu preddiplomskog studija koje se dodjeljuju na temelju školskog uspjeha ili na temelju uspjeha ostvarenog na natječajima za stipendije. Stipendije se, u obliku smanjenja školarine, primjenjuju na sve četiri godine studija i mogu pokriti do 50% troškova školarine. Financijske potpore za preddiplomske studije dodjeljuju se u iznosima od 1.000,00 do najviše 10.000,00 eura u obliku umanjenja godišnjeg iznosa školarine. Iznos ostvarene financijske potpore dijeli se na sve četiri godine studiranja i može pokriti do 30% troškova školarine.
 

 
International
 
EU Business School Barcelona
 

Sveučilište predlaže stipendiju u visini od 30 posto od školarine. Uvjeti: uspjeh 4,50, TOEFL iBT min. 90 bodova. Uz formular za prijavu za stipendiju studenti trebaju priložiti i esej od 500 riječi na temu koju određuje Sveučilište. Rok za prijavu za dobivanje stipendije: 30 ožujka 2016.Za više informacija, kontaktirajte Integral
 

 
Nizozemska
 
Radboud University
 
Sveučilište Radboud svake godine daje 20 stipendija međunarodnim znanstvenicima koji su obranili svoju doktorsku disertaciju prije najmanje dvije godine i ne ranije od prije 12 godina. Stipendija se daje s ciljem financiranja znanstvenog projekta u trajanju od jedne do dvije godine.
 

 
Velika Britanija
 
Coventry University
 
Sveučilište Coventry nudi visoke stipendije za EU studente preddiplomskih i diplomskih studija u iznosu od 1250 do 1500 funti. Stipendije se dodjeljuju na temelju rezultata ostvarenih na državnoj maturi tj. na temelju prosjeka ocjena ostvarenog na preddiplomskom studiju.
 
Bangor University
 

Sveučilište Bangor prijaviteljima preddiplomskog studija nudi mogućnost pisanja ispita iz određenog područja kojim će se najuspješniji prijavitelji kvalificirati za stipendiju u iznosu do 3000 funti. Sveučilište dodjeljuje 40 takvih stipendija. Osim toga, Sveučilište Bangor dodjeljuje financijsku potporu u iznosu od 1000 ili 500 funti godišnje ako prihodi kućanstva/roditelja ne prelaze 25,000 odnosno 40,000 funti godišnje.

 


 
De Montfort University
 
Na temelju prosjeka na preddiplomskom studiju studenti koji upisuju neki od diplomskih studija na Leicester Castle Business School u siječnju 2019. godine mogu se prijaviti za stipendiju u iznosu od 3000 funti.
 
University of Worcester
 
Stipendija od 1000 funti dodjeljuje se studentima koji postignu izvrsne akademske rezultate tijekom prve i druge godine preddiplomskog studija.
 
University of Bolton
 
U akademskoj godini 2019./2020. Sveučilište Bolton dodjeljuje stipendiju za studente preddiplomskih studija iz područja menadžmenta ili umjetnosti u iznosu do 2000 funti godišnje. Stipendija se dodjeljuje na temelju rezultata državne mature.
 
The University of Northampton
 
Za akademsku godinu 2019./2020. sveučilište prijaviteljima preddiplomskih studija nudi 50 stipendija za izvrstan uspjeh na državnoj maturi u iznosu od 3000 funti (1000 funti godišnje). Za studente s prihodima roditelja nižim od 25,000 funti godišnje dodjeljuje se financijska potpora od 500 funti (potpora se dodjeljuje u različitim oblicima ovisno o godini studija).
 

 
Naslovnica | Sudionici sajma | Program | Prijava za sajam | Stipendije | Kontakt
Copyright © www.integraledu.hr. All rights reserved.