en
Dubrovnik, 13. listopada: 13 Listopad 2020
Što nakon Brexita i gdje studirati u Europi?
16:15-17:00|Hotel More konferencijska dvorana
Filip Cirkvenčić, obrazovni savjetnik
Doznajte najnovije informacije o upisu studija u Velikoj Britaniji nakon Brexita i koje sve destinacije u Europi nude besplatni studij, vrhunsko obrazovanje i ostale pogodnosti za EU studente!
Dutch basics - sve o studiju u Nizozemskoj
17:15-18:00|Hotel More konferencijska dvorana
Iva Kužina, obrazovna savjetnica
Nizozemska postaje top akademska destinacija za sve više hrvatskih učenika i studenata. Na prezentaciji doznajte zašto.
Pronalazak idealnog studija i karijere
18:15-19:00|Hotel More konferencijska dvorana
Filip Cirkvenčić, obrazovni savjetnik
Uputit ćemo Vas o svim bitnim informacijama o ispitima profesionalne orijentacije koje agencija IntegralEdu provodi u suradnji s organizacijom Cambridge Occupational Analyst (COA). Kako ispiti funkcioniraju doznajte na prezentaciji.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića