Zagreb, 14. listopad: 14 listopad 2023
Karijerni kompas - kako odabrati gdje ću studirati i što ću raditi?
10:00h|DVORANA FRANKOPAN
Ana Lalić, IntegralEdu
Pedagoginja i obrazovna savjetnica Ana Lalić kroz kratku radionicu približit će posjetiteljima koncept profesionalne orijentacije.

 
Come study at Breda University of Applies Sciences
11:00h|DVORANA FRANKOPAN
Lisa van Duijn, Marketing & Communication at BUAS
Predstavnici Sveučilišta u Bredi predstavit će svoje programe, kampus i studentski život. Nakon prezentacije slijedi Q&A.
Upoznaj Ninu – Priča o studiju u inozemstvu, mogućnostima i karijeri
12:00h|DVORANA FRANKOPAN
Nina Skočak
Influencerica, politologinja i komunikacijska stručnjakinja Nina Skočak podijelit će svoje iskustvo studija u inozemstvu, života u Briselu - središtu europskih događanja i karijera te brojnim prilikama koje joj je donio život izvan Hrvatske.

Moderator: Dorotea Rnjak, IntegralEdu
Iz perspektive roditelja: Studij u inozemstvu od ideje do selidbe
13:00h|DVORANA FRANKOPAN
Powered by Naklada Ljevak d.o.o.
Panel rasprava okupit će roditelje koji će podijeliti svoja iskustva upisa djece na inozemna sveučilišta, a pridružit će im se stručnjak iz edukativno-savjetodavnog Centra Misli koji će pružiti korisne smjernice za lakšu navigaciju kroz taj zahtjevan proces.

Moderator: Katarina Pancirov Žeravica, IntegralEdu
Studirajmo vani! Iskustva iz prve ruke
13:00h|DVORANA MAŽURANIĆ
Speed Meeting sa studentima koji trenutno studiraju ili su završili studij u inozemstvu.
Umjetna inteligencija - Alat budućnosti
14:00h|DVORANA FRANKOPAN
Martina Silov, CroAI
Martina Silov, AI stručnjakinja i izvršna direktorica Hrvatske udruge za umjetnu inteligenciju CroAI podijelit će svoja iskustva i primjere kako će nove tehnologije promijeniti zanimanja u budućnosti te kako iskorsititi njihov potencijal.
Uvijek postoji način: Kako financirati studij - posao, stipendija, zajam?
15:00h|DVORANA FRANKOPAN
Ekonomska klinika
U panel raspravi pridružit će nam se predstavnici studentske udruge Ekonomska klinika koji će prisutnima predstaviti brojne prilike i opcije financiranja studija u inozemstvu.

Moderator: Filip Cirkvenčić, IntegralEdu
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića