en
University of Cologne
University of Cologne
Predstavnici University of Cologne bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebui besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
University of Cologne je jedno od najstarijih i najvećih sveučilišta u Njemačkoj te broji preko 50 000 studenata i 200 studijskih programa. Nalazi se na listi 150 najboljih sveučilišta na svijetu, stoga ne iznenađuje da je dom preko 6 000 profesora, te se ponosi sa svoja dva Nobelova dobitnika: Peter Grünberg (Nobelova nagrada iz fizike) i Kurt Adler (Nobelova nagrada za kemiju). 

Osim što imaju snažnu akademsku zajednicu, vrlo su im važne teme poput jednakosti, spolne ravnopravnosti, obiteljskih vrijednosti i inkluzije kako bi poboljšali standard života svojim studentima. Stoga ne čudi činjenica da samim time imaju niz savjetodavnih ureda koji su uz tebe kroz sve važnije događaje: dolazak na studij, tijekom tvog studija te karijernim savjetovanjem nakon studija. 


Faculty of Management, Economics and Social Sciences poznatije kao WiSo Faculty, akademska je sastavnica Sveučilišta u Kölnu koja više od stoljeća njeguje tradiciju izvrsnosti obrazujući generacije poduzetnika, ekonomista i političkih znanstvenika. Kao jedna od najvećih njemačkih visokoobrazovnih institucija u tom području, WiSo Faculty redovno spada među najbolje fakultete u području ekonomije u Njemačkoj.


Studenti ovog sveučilišta dobit će vrhunsko obrazovanje kombinirano s najpoznatijim gostujućim predavačima i vezama u najboljim njemačkim i svjetskim tvrtkama.

Sveučilište ima EQUIS akreditaciju koja se dodijeljuje najboljim svjetskim studijskim programima zaposlovanje i menadžment te je jedino njemačko sveučilište primljeno u CEMS mrežu najboljih diplomskih studijskih programa u menadžmentu (MIM).
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića