en
Bosworth Independent College
Bosworth Independent College
Predstavnici Bosworth Independent College će sudjelovati na Sajmu te će biti dostupni za sve informacije.

Iskoristite individualne konzultacije jednostavnom prijavom prije događaja.

Uz individualne konzultacije s delegatima, moći ćete sudjelovati u stručnim radionicama i prezentacijima vezanim uz obrazovanje,  kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
 
Ispunite registraciju i dobijte svoju besplatnu ulaznicu klikom na gumb "Prijavi se". 
Prijavi se
Bosworth nudi privatno srednjoškolsko obrazovanje britanskim i inozemnim učenicima. Škola provodi britanski nacionalni kurikulum za srednju školu: GCSE (naš 8. razred te prva dva razreda srednje škole) , A-levels (zadnja dva razreda srednje škole), pripreme za upis na sveučilište i ljetnu školu engleskog jezika.   
Ljetni tečajevi uključuju standardni i akademski engleski s zabavnim aktivnostima kao što su Go-Karting, produkcija filmova, kodiranje i robotika, umjetnost i obrt te tenis.

Programi koje provodi Bosworth College traju od 2 tjedna do godine dana.


Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića