Breda University of Applied Sciences
Breda University of Applied Sciences
Predstavnici sveučilišta Breda University of Applied Sciences na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Breda se nalazi na jugu Nizozemske, 100 km od Amsterdama i Bruxellesa i 4 sata vožnje vlakom od Pariza. Grad ima 170 000 stanovnika, od kojih je 13 500 studenata. Svojim znamenitostima i bogatim kulturnim životom grad je postao magnet za tisuće studenata i središte studentskog života.

Breda je sveučilište primijenjenih znanosti usmjereno na međunarodnu zajednicu, a broji preko 6500 studenata iz više od 50 zemalja. Sveučilište se odlikuje neobičnom metodom studiranja organizacije nastave – studenti sami sastavljaju i upravljaju svojim rasporedom studiranja.
 
Profesori su izrazito uključeni i usmjereni na potrebe studenata, izbor studijskih programa raznolik je, a prilike za projekte, prakse, razmjene, putovanja i umrežavanje brojne su. Na ovaj način sveučilište potiče proaktivnost i preuzimanje inicijative te priprema studente za tržište rada i profesionalna postignuća na međunarodnoj razini.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića