British Summer School
British Summer School
Predstavnici škole British Summer School na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije. 

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj. 

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave za srednje škole te ljetne jezične kampove u inozemstvu.
 
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
British Summer School jedinstvena je reinvencija cjelokupnog koncepta i pristupa ljetne škole. Cilj nam je potaknuti i pomoći našim studentima da razviju znanja, sposobnosti i kvalitete potrebne za ispunjavanje njihovih potencijala kako u osobnom tako i u profesionalnom životu. To će im pomoći da postanu sretni, sigurni i uspješni pojedinci u globalnom, konkurentnom svijetu koji se brzo mijenja.

Kroz našu seriju tečajeva ljetne škole, učenici uče nositi se s novim izazovima; istražiti nova iskustva; iskoračiti izvan svoje zone udobnosti i prevladati barijere. Uče kako postići pozitivne promjene za sebe, svoje prijatelje, obitelj, kolege i, u konačnici, za društvo u cjelini.

Svaki učenik napušta British Summer School s razvijenim samopouzdanjem, poboljšanim sposobnostima engleskog jezika, dubljim razumijevanjem različitih kultura i prijateljstava, vještinama i sjećanjima koja će trajati cijeli život.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića