en
Bucksmore (Oxford International)
Bucksmore (Oxford International)
Predstavnici Bucksmore (Oxford International) bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebui besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Bucksmore Education je jezični centar koji nudi raznolike ljetne akademske tečajeve za polaznike u dobi od 10 do 18 godina. Programi se kreću od intenzivnog engleskog i programa za pripremu na sveučilišta koji se odvijaju u prestižnim internatima u Velikoj Britaniji i SAD-u do zahtjevnih tečajeva vodstva i predsveučilišnih programa na Sveučilištu Oxford, Sveučilištu u Cambridgeu i King's Collegeu u Londonu.

Polaznici žive, uče i istražuju kao dio multinacionalne zajednice, istovremeno sudjelujući u nizu društvenih i kulturnih aktivnosti.

Bucksmore nudi preko 40 različitih programa na preko 10 lokacija u Velikoj Britaniji i SAD-u, uključujući i provođenje nastave u dvoranama fakulteta sveučilišta Oxford i Cambridge.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića