Ca’ Foscari University of Venice
Ca’ Foscari University of Venice
Predstavnici sveučilišta Ca’ Foscari University of Venice na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.
 
Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.
 
Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Ca' Foscari University jedno je od najbolje rangiranih sveučilišta u Italiji, a odjel za ekonomiju na ovome sveučilištu 2017. je rangiran kao treći najbolji.

QS World University Ranking pozicionirao je Ca' Foscari među 100 najboljih sveučilišta u cijelome svijetu u području Modern Languages i među 150 najboljih sveučilišta za studij povijesti.

Ovo sveučilište ima jake međunarodne veze koje studentima otvaraju prilike za praktičnu primjenu znanja kroz projekte i stručnu praksu, ali i učenje od brojnik stručnjaka u različitim područjima, od kojih su neki i dobitnici Nobelove nagrade.
 
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića