en
Coventry University
Coventry University

Predstavnici Sveučilišta Coventry će sudjelovati na World Education Fair-u te će biti dostupni za sve informacije.  

Uz individualne sastanke s delegatima, moći ćete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.  
 
Ispunite registraciju dolje. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 

Prijavi se
Sveučilište Coventry se nalazi na području od 33 hektara. Sveučilišna knjižnica je prava atrakcija, u čiju je izgradnju uloženo preko 20 milijuna funti. Sveučilište ima simbol ptice Feniks koja predstavlja ponovno rođenje grada nakon njegovog uništenja u Drugom svjetskom ratu.  Postoji već 160 godina, tijekom kojeg razdoblja je Ekonomski fakultet ovog sveučilišta odlično djelovao.  Sveučilište je među najprogresivnijim i zbog toga je na drugom mjestu u Sveučilišnom vodiču novina Sunday Times (2012). Unazad nekoliko godina, sveučilište je investiralo poveće iznose u obnovu i modernizaciju kampusa te je prema klasifikaciji novina Guardian (2012)  među top 10 sveučilišta s najmodernijim kampusima u UK-u. To ima veliki učinak na studente koji ovdje žele studirati,pošto je njihovo mišljenje jako bitno. 

Sveučilište je razvilo snažno partnerstvo s raznim privatnim kompanijama i organizacijama. Ovo je od velike koristi za studente jer im pruža priliku za zaposlenje, praksu i "Sandwich" studij. Neke od najpoznatijih kompanija s kojima Sveučilište Coventry surađuje su Jaguar, Land Rover, Aston Martin, Microsoft, IBM, HSBC, Barclays, Gucci, Interpol, the Ritz hotel, Lufthansa i Airbus.

-Sveučilište Coventry je rangirano u top 10 sveučilišta u UK-u prema časopisu the Guardian

-95% studenata se je zaposlilo ili su nastavili studij nakon 6 mjeseci od diplome na Sveučilištu Coventry
-Sveučilište Coventry nudi preko 280 nastavnih smjerova koje podučavaju akademici i važnim znanjem iz industrije 
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića