Culinary Arts Academy Switzerland (Swiss Education Group)
Culinary Arts Academy Switzerland (Swiss Education Group)
Predstavnici sveučilišta Culinary Arts Academy Switzerland na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.
 
Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.
 
Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Ako želite uspješnu kulinarsku karijeru nećete pogriješiti odabirom CAA, jednog od najpoznatijih međunarodnih kulinarskih instituta.

S kampusima u središtu Lucerna i Le Bouvereta, CAA nalazi se u samom srcu Europe i okružen je kulinarskom tradicijom Italije i Francuske. Program ove škole usmjeren je na europsku kulinarsku filozofiju, vještine, tradiciju, ali i suvremene trendove.

Institucija je usmjerena jednako na menadžerske koliko i na kulinarske vještine, uz mišljenje da su obje podjednako važne za karijeru na najvišoj razini. Iskustvo studenti stječu na  praksama u restoranima nagrađivanim Michelinovim zvjezdicama te u hotelima s 4 i 5 zvjezdica u Švicarskoj.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića