en
David Game College Group
David Game College Group
Predstavnici srednje škole David Game College na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije. 

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj. 

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave za srednje škole u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
David Game srednja je škola koja za cilj ima promicanje radosti znanja te učenje kojemu će se djeca veseliti, uz istovremeno održavanje fokusa na najbolje moguće rezultate javnih ispita. David Game podučava studente na GCSE i A razini kako bi mogli upisati željeno sveučilište i započeti karijeru po svom izboru. Ova škola povezuje tradicionalne vrijednosti s modernom tehnologijom i metodama podučavanja.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića