en
De Montfort University
De Montfort University
Predstavnici De Montfort University bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebui besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
DMU je udaljen jedan sat od centra Londona, u 10. najvećem gradu u Engleskoj, Leicesteru, koji je označen kao jedan od najjeftinijh i najsigurnijih gradova. DMU je jedan od rijetkih gradskih kampusa u UK-u i sve nastavne i smještajne jedinice su na jednom mjestu. Grad Leicester datira iz predrimskog doba, u doba naseodbe Kelta. Sveučilište je dobilo ime po Grofu od Leicestera, Simonu de Montfortu, francuskom plemiću koji je upravljao gradom u XIII. stoljeću i bio je glavni sudionik u osnivanju prvog Parlamenta Engleske.  

Iznad svega, sveučilište je prepoznato kao jedno od najkreativnijih institucija u UK-u. Mnogi studijski programi su u top 30 u UK-u, a ona iz područja arhitekture, čak u top 10. Sveučilište je odlično povezano, tako da naprimjer dizajner Jimmy Choo, često posjećuje sveučilište i drži nastavu vezanu uz modu.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića