d'Overbroeck's College
d'Overbroeck's College
Predstavnike škole d'Overbroeck's College možete upoznati na World Education Fairu!
 
Uz individualne sastanke s delegatima, moći ćete sudjelovati na radionicama i prezentacijama o obrazovanju u inozemstvu te saznati više o stipendijama i pogodnostima koje nosi sudjelovanje na sajmu.
 
Ispunite registraciju dolje. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
d'Overbroeck's je visoko rangirana privatna srednja škola i internat za učenike od 11 do 18 godina s vrlo zahtjevnim upisnim procesima. Internat prima međunarodne učenike od 13 i više godina u 8. razred osnovne škole te 3. razred srednje škole po britanskom nacionalnom kurikulumu.

Osnovan 1977., d'Overbroeck ima izvrsnu reputaciju zbog svog osebujnog i vrlo uspješnog etosa te izvrsnosti svojih nastavnih programa. Učenici pohađaju nastavu u kampusima sjeverno od središta grada Oxforda i imaju priliku prisustvovati javnim predavanjima i drugim događajima na Sveučilištu Oxford, kao i uživati u mnogim drugim aspektima ovog prekrasnog kulturnog i akademskog grada.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića