en
Dundalk Institute of Technology (DKIT)
Dundalk Institute of Technology (DKIT)
Predstavnici Dundalk Institute of Technology (DKIT) će sudjelovati na World Education Fair-u  te će pružiti sve potrebne informacije o sveučilištu. 

Uz individualne sastanke s delegatima, možete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge posebne ponude. 
 
Ispunite registraciju ispod. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
Dundalk Institute of Technology obrazovna je institucija koja je ove godine obilježila 50 godina postojanja. Zbog svoje visokokvalitetne nastave i inovativnog istraživačkog pristupa jedan je od vodećih tehnoloških instituta u Irskoj. Dundalk broji približno 5 tisuća studenata, a karakterizira ga moderno uređen i opremljen kampus kao i velik broj studijskih programa u različitim područjima.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića