Predstavnici Eralscliffe College na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta i programe u inozemstvu.
Prijavi se
Earlscliffe College je privatna srednja škola smještena u Folkestoneu, malom gradiću u pokrajini Kent na jugoistoku Engleske. Škola priprema učenike u dobi od 15 do 19 godina za neka od najboljih sveučilišta na svijetu. Škola nudi ono najbolje od britanskog obrazovnog sustava. Earlscliffe također ima i dugu evidenciju pružanja obrazovanja svjetske klase na ljetnim jezičnim tečajevima. Oni se održavaju na licu mjesta tijekom uskršnjih i ljetnih praznika te nude učenicima priliku da prošire svoj pogled na svijet i iskuse akademski, jezični i kulturni razvoj u Engleskoj.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića