en
Faculty of Design, Associated member of University of Primorska
Faculty of Design, Associated member of University of Primorska
Predstavnici Faculty of Design će sudjelovati na Sajmu te će biti dostupni za sve informacije.

Iskoristite individualne konzultacije jednostavnom prijavom prije događaja.

Uz individualne konzultacije s delegatima, moći ćete sudjelovati u stručnim radionicama i prezentacijima vezanim uz obrazovanje,  kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
 
Ispunite registraciju i dobijte svoju besplatnu ulaznicu klikom na gumb "Prijavi se". 
Prijavi se
Fakultet za dizajn je neovisna visokoškolska ustanova, pridružena članica Sveučilišta na Primorskom, osnovana s ciljem provođenja studija u područjima dizajna interijera, vizualnih komunikacija, tekstila i odjeće, upravljanja dizajnom i nakita.
 
Pored toga, Fakultet provodi istraživačke, umjetničke i stručne aktivnosti, s ciljem doprinosa konkurentnosti na tržištu, široj regiji u kojoj djeluju i posljedično poboljšavajući kvalitetu života.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića