en
Fontys University of Applied Sciences
Fontys University of Applied Sciences
Predstavnici sveučilišta Fontys University of Applied Sciences će sudjelovati na World Education Fair-u te će pružiti sve potrebne informacije o sveučilištu. 

Uz individualne sastanke s delegatima, možete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge posebne ponude. 
 
Ispunite registraciju ispod. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
Fontys University of Applied Sciences je osnovano 1992. spajanjem 5 institucija za visoko obrazovanje u južnoj Nizozemskoj. Kao rezultat ove suradnje, Fontys je trenutno najveća institucija za visoko obrazovanje u zemlji. Ima sveučilišne kampuse u Eindhovenu, Tilburgu and Venlu i nudi 28 preddiplomskih i 9 diplomski studija na engleskom jeziku u području informacijskih tehnologija, ekonomije, društvenih znanosti, obrazovanje i zdravstva.  

Ime Sveučilišta Fontys dolazi od latinske riječi "Fons" što znači "izvor". Fontys cilja biti nepresušiv izvor znanja, inspiracije, razvoja i inovacija za svoje studente. Nastavno osoblje čini otprilike 4 000 osoba. Podučavaju preko 38 000 studenata i pružaju savjetovanje za preko 15 000 zaposlenika u kompanijama i međunarodnim organizacijama. Preddiplomski i diplomski studiji se podučavaju na sveučilišnim kampusima - njih 22, većina na jugu Nizozemske. Najveći kampusi su u Eindhovenu, Tilburgu, Venlu and Sittardu, a najmanji - u Amsterdamu, Rotterdamu, Hertogenboschu i Roermondu.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića