Fontys University of Applied Sciences
Fontys University of Applied Sciences
Predstavnici sveučilišta Fontys University of Applied Sciences na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Sveučilište Fontys jedno je od najvećih sveučilišta primijenjenih znanosti u Nizozemskoj, a nalazi se u dijelu koji je okarakteriziran kao brzorastući i najinovativniji u cijeloj zemlji.
 
Sveučilište primijenjenih znanosti Fontys broji preko 44 tisuće studenata u nekoliko kampusa smještenih na jugu Nizozemske, a tri najveća nalaze se u gradovima Eindhoven, Tilburg i Venlo. Naziv Fontys potječe od latinske riječi fons što znači izvor, a misija sveučilišta je da svojim programima i opremljenim kampusima bude upravo to – izvor znanja i mogućnosti za njihove studente. Fontys nudi velik broj preddiplomskih i diplomskih studijskih programa iz područja ekonomije, tehnologije, zdravstvene zaštite, socijalnog rada, sporta i obrazovanja učitelja, a navedene je programe moguće studirati na engleskom i njemačkom jeziku.

Ovo se sveučilište, uzimajući u obzir čimbenike poput zadovoljstva studenata predavačima i sadržajem studija, stope uspjeha studenata, informatičke opreme i usmjerenosti prema praksi, smatra jednim od najboljih sveučilišta primijenjenih znanosti u Nizozemskoj. Posebno se ističe u području inženjerstva, informatike, logistike te poslovne administracije i upravljanja.

Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića