en
HAN University of Applied Sciences
HAN University of Applied Sciences
Predstavnici HAN University of Applied Sciences će sudjelovati na World Education Fair-u, te će moći odgovoriti na sva pitanja.

Kako biste iskoristili individualne konzultacije s predstavnicima ove obrazovne institucije, potrebno je samo registrirati se. 

Uz individualne sastanke i konzultacije na sajmu, ponudit će i popuste, zanimljive prezentacije i druga iznenađenja. Prijavite se besplatno kliknom na gumb "Registracija". 
Prijavi se
Sveučilište posvećuje posebnu pozornost činjenici da studenti moraju provesti određeno razdoblje tijekom studija u inozemstvu. Svi uče drugi strani jezik - nizozemski, njemački, francuski ili španjolski. Doprinos međunarodnim studijskim programima donose gosti govornici i suradnje s raznim međunarodnim tvrtkama i sveučilištima širom svijeta. Sveučilište HAN partner je sa 70 sveučilišta širom svijeta, uključujući Sveučilište Windsor (Kanada), Sveučilište Kingston (Ujedinjeno Kraljevstvo), Sveučilište Sunderland (Ujedinjeno Kraljevstvo), Sveučilište Wisconsin (Sjedinjene Države). Za brzu prilagodbu međunarodnih studenata stvorene su razne izvannastavne aktivnosti, što uključuje zabavu, tematske sastanke, vikend izlete u obližnje gradove i još mnogo toga. Istovremeno, Sveučilište pomaže svojim studentima u razvoju poslovnog duha, stjecanju praktičnih i organizacijskih vještina radom u Udruzi za upravljanje studentima (SMA). Sveučilište također organizira susrete različitih fakulteta sveučilišta, sastanke s gostujućim predavačima, radionice, tematske dane. Za sve ove aktivnostistudenti traže sponzore, nove ideje i konačno ih provode u praksi.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića