en
HAN University of Applied Sciences
HAN University of Applied Sciences
Predstavnici HAN University of Applied Sciences će sudjelovati na World Education Fair-u, te će moći odgovoriti na sva pitanja.

Kako biste iskoristili individualne konzultacije s predstavnicima ove obrazovne institucije, potrebno je samo registrirati se. 

Uz individualne sastanke i konzultacije na sajmu, ponudit će i popuste, zanimljive prezentacije i druga iznenađenja. Prijavite se besplatno kliknom na gumb "Registracija". 
Prijavi se
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića