en
Hotelschool The Hague
Hotelschool The Hague
Predstavnici Hotelschool The Hague će sudjelovati na World Education Fair-u te će pružiti sve potrebne informacije o sveučilištu. 

Uz individualne sastanke s delegatima, možete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge posebne ponude. 
 
Ispunite registraciju ispod. Sudjelovanje na događaju je besplatno
Prijavi se
The HotelSchool Hague ugostiteljska industrija osnovala je 1929. te je, sukladno tome, primarno usmjereno na studije hotelijerstva i menadžmenta u ugostiteljstvu.
Sedam uzastopnih godina proglašeno je najboljom obrazovnom institucijom ovoga tipa u Nizozemskoj te su preddiplomski programi na oba kampusa., Amsterdam i The Hague, ocijenjeni kao jedni od najkvalitetnijih. Prema CEOWORLD magazinu koji rangira internacionalna sveučilišta uzimajući u obzir faktore poput misije, akademske reputacije i zapošljivosti, The HotelSchool Hague 2019. uvršteno je u top 4 najboljih institucija za obrazovanje u području hotelskog menadžmenta u Europi.
Studenti imaju priliku prijaviti se za stipendiju Holland Scholarship for International Students, ali i, upisujući prvu godinu, mogućnost dobivanja popusta na školarinu u iznosu od 50%.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića