ICN Business School
ICN Business School
Predstavnici ICN Business School na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
ICN Business School je među 1% poslovnih škola s trostrukom akreditacijom (AACSB, EQUIS, AMBA), što jamči globalnu reputaciju akademske i profesionalne izvrsnosti ove institucije.

Škola prakticira inovativne metode podučavanja koja kombiniraju umjetnost, tehnologiju i menadžment, a nalazi se na tri lokacije s kampusima u Parizu, Nancyju i Berlinu. ICN trenutno broji 3000 studenata, od kojih je 38% iz inozemstva. Njihova je misija pružiti studentima inovativno, transdisciplinarno obrazovanje koje priprema za odgovornu funkciju menadžera opremljenih vještinama za rad u globalnom poslovnom svijetu.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića