en
IMI International Management Institute Switzerland
IMI International Management Institute Switzerland
Predstavnici IMI International Management Institute Switzerland će sudjelovati na World Education Fair-u, te će tamo odgovoriti na sva pitanja.
 
Uz individualne sastanke s delegatima, možete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, te dobiti posebne popuste i mnoge druge uzbudljive ponude.

Ispunite registraciju koja se nalazi dolje. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
International Management Institute Switzerland je osnovan 1991. kad je 12 članova nastavnog osoblja pomoglo u pripremi 55 studenata da postanu uspješni menadžeri, te im u isto vrijeme pružaju briljantnu budućnost u kulinarstvu i ugostiteljstvu.

Danas, s preko 400 studenata, i dalje je osigurana obiteljska atmosfera. Studenti imaju praksu kroz Institut tijekom koje mogu primjenjivati naučeno.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića