IntegralEdu
IntegralEdu
IntegralEdu najveća je savjetodavna agencija za obrazovanje u inozemstvu s više od 30 godina iskustva. Naša je misija ostvariti san o kvalitetnom obrazovanju svakome tko se želi akademski razvijati u inozemstvu. Uz dugogodišnje iskustvo, znanje i kontakte u području obrazovanja, naši obrazovni savjetnici nude rješenja i prilike prilagođene potrebama i mogućnostima svakog učenika i studenta te pomažu proces prijave na studij učiniti bržim i lakšim.
Prijavi se
Uz brojne savjete i informacije o školama, sveučilištima, stipendijama, financijskoj pomoći, jezičnim i ostalim zahtjevima, pružamo podršku na svakom koraku.
S velikim brojem klijenata gradimo odnose od malih nogu – pružanjem iskustva ljetnih kampova, a kasnije ih usmjeravamo prema kvalitetnom srednjoškolskom te akademskom obrazovanju. Više od 1000 studenata uz našu pomoć upiše željeni studij u inozemstvu svake godine, surađujemo s preko 500 partnerskih instituacija u Europi i svijetu, a naši obrazovni savjetnici redovito nadopunjuju svoje znanje i prolaze obuke sa stranim sveučilištima kako bi u svakom trenutku nudili najbolju moguću uslugu.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića