InvestIN Education
InvestIN Education
Predstavnici InvestIN Education na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
InvestIN Education pruža jedinstvena karijerna iskustva u 15 industrija koja omogućavaju učenicima u dobi od 12 do 18 godina da steknu praktično radno iskustvo uz vrhunske stručnjake u industriji tijekom ljeta u Londonu. Više od 50.000 učenika iz preko 100 zemalja sudjelovalo je u jednom od InvestIN-ovih programa pripreme za karijeru svjetske klase.

Ključne prednosti za karijeru koje učenici dobivaju pohađanjem InvestIN programa:
  • Poznavanje industrije i karijere pod vodstvom vrhunskih profesionalaca iz odabrane industrije
  • Praktično radno iskustvo od 50 do 65 sati, uključujući osobne posjete industrijskim lokacijama i vrhunskim sveučilištima
  • Certifikat i preporuka koju mogu uključiti u prijave na sveučilištima diljem svijeta
  • Učenje i život na kampusu u središtu Londona na University College Londonu, jednom od najboljih sveučilišta na svijetu
  • Privatno umrežavanje i obuka s stručnjacima iz industrije i savjetnicima sa sveučilišta
  • Vrijedne vještine koje omogućavaju zapošljavanje u odabranoj industriji
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića