en
Jacobs University Bremen
Jacobs University Bremen
Predstavnici sveučilišta Jacobs University Bremen na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.
 
Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.
 
Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Sveučilište Jacobs privatno je, istraživački orijentirano, sveučilište sa širokim portfeljem preddiplomskih studijskih programa iz prirodnih i društvenih znanosti, inženjerstva i ekonomije. Smatra se privatnim i međunarodnim sveučilištem broj jedan u Njemačkoj, a poznato je po svojoj interkulturalnoj zajednici. Sveučilište privlači visoko talentirane studente otvorenog uma iz cijelog svijeta; više od 1600 studenata iz preko 118 zemalja trenutno živi i studira u kampusu sveučilišta. 

Jacobs University Bremen u svijetu je rangirano među 30% najboljih od ukupno 1500 sveučilišta i 10. najbolje u odabiru malih sveučilišta. Omjer studenata i nastavnika je 18:1, što omogućuje individualiziranu pomoć i stvaranje dubljih veza.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića