LAB University of Applied Sciences
LAB University of Applied Sciences
Predstavnici sveučilišta LAB University of Applied Sciences na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.
Prijavi se
LAB University of Applied Sciences je finsko sveučilište primijenjenih znanosti koje djeluje u Lahtiju, Lappeenranti i online. LAB je započeo s radom 1. siječnja 2020., kada su se spojili Lahti University of Applied Sciences (LAMK) i Saimaa University of Applied Sciences (SAIMIA). LAB je šesto najveće sveučilište primijenjenih znanosti u Finskoj po broju studenata gdje studira oko 9400 studenata i radi oko 500 nastavnika i stručnjaka za istraživanje i razvoj. 

LAB djeluje u području biznisa, turizma i ugostiteljstva, tehnologije, dizajna i likovnih umjetnosti, zdravstva i socijalnih usluga. Praksa je neizostavan dio studija i uključuje projekte koji se provode u suradnji s tvrtkama na terenu.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića