Middlesex University London
Middlesex University London
Predstavnici Middlesex University London će sudjelovati na Sajmu te će biti dostupni za sve informacije o sveučilištu. 

Iskoristite individualne konzultacije jednostavnom prijavom prije događaja.

Uz individualne konzultacije s delegatima, moći ćete sudjelovati u stručnim radionicama i prezentacijima vezanim uz obrazovanje,  kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
 
Ispunite registraciju i dobijte svoju besplatnu ulaznicu klikom na gumb "Prijavi se". 
Prijavi se
London, kao nedvojbeno najpoželjnije mjesto za međunarodne studente nudi beskrajne mogućnosti obrazovanja, karijere i zabave, zajedno s prilikom da uronite u istinski multikulturalno okruženje i upoznate ljude svih rasa i nacionalnosti.

Middlesex je sveučilište u Londonu s kampusima i u Dubaiju, na Mauricijusu i Malti. Od prošle godine, studenti iz područja umjetnosti i dizajna, medija, mode i srodnih studija imaju na korištenje potpuno novu zgradu opremljenu najnovijom tehnologijom. Investicija u vrijednosti preko 200 milijuna funti uložena je za poboljšanje kampusa te  studenti sad imaju na raspolaganju brojne sportske sadržaje, tematske knjižnice, kantinu, moderni laboratoriji, predavaonice i prostore za druženje i zabavu.

Sveučilište održava partnerstva s 250 sveučilišta širom svijeta.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića