Middlesex University London
Middlesex University London
Predstavnici Middlesex University London će sudjelovati na Sajmu te će biti dostupni za sve informacije o sveučilištu. 

Iskoristite individualne konzultacije jednostavnom prijavom prije događaja.

Uz individualne konzultacije s delegatima, moći ćete sudjelovati u stručnim radionicama i prezentacijima vezanim uz obrazovanje,  kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
 
Ispunite registraciju i dobijte svoju besplatnu ulaznicu klikom na gumb "Prijavi se". 
Prijavi se
MDX Student Starter Kit
Opskrbljuje studente alatima koji su im potrebni za početak studija. Financiranje uključuje tehnološku pomoć, bonove za hranu i piće i bespovratna sredstva u vrijednosti do £1,000.

MDX Excellence Scholarship
Dodjeljuje se studentima koji pokazuju izvanredan akademski potencijal. Iznos: £2,000 po akademskoj godini (ukupno najviše £6,000).

European Academic Awards
Pomoću European Academic Awards nagrađuju se  studenti koji su pokazali akademsku izvrsnost u svojim završnim godinama studija sa iznosom između £1,000 i £7,000. Stipendija je predviđena za europske građane i stanovnike.
 
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića