Montverde Academy
Montverde Academy
Predstavnici Montverde Academy na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.
Prijavi se
Montverde Academy je edukativna, neovisna, međunarodna pripremna škola za djecu u dobi od 3 do 18 godina. Studenti Akademije Montverde predstavljaju više od 90 nacionalnosti, iz preko 70 različitih zemalja. Visoko motivirane studente privlače rigorozni standardi, izvanredna atletika i nagrađivani programi likovne umjetnosti. Montverde surađuje s nekoliko koledža i sveučilišta, pružajući studentima pristup posebnim programima. MVA učenici upisuju elitne fakultete i sveučilišta diljem zemlje i svijeta sa stopom prihvaćanja od 100%. Na Akademiji Montverde vaše su mogućnosti beskrajne! Montverde nastoji učenike poticati na kritičko i neovisno razmišljanje, istovremeno nadahnjujući znatiželju, istraživanje i cjeloživotnu ljubav prema učenju kako bi postali vođe s globalnom vizijom i snažnim karakterom.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića