en
MyFutureChoices
MyFutureChoices
MyFutureChoices je britanska organizacija koja nudi programe i ispite profesionalne orijentacije namijenjene učenicima u dobi od 12 do 18 godina, pomoću kojih je moguće isprofilirati učenikove interese i sposobnosti i usporediti ih sa potrebama visokog obrazovanja na sveučilištima u Velikoj Britaniji, Irskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj, Danskoj, Australiji, Kanadi i u drugim zemljama koje nude obrazovanje  na engleskom jeziku. Organizacija je i osmislila ispite MyUniChoice i MyCareerChoice pomoću kojih svaki učenik u dobi između 16 i 18 godina dobiva personaliziranu preporuku za studijske programe i sveučilišta. 

MyFutureChoices je novo ime Cambridge Occupational Analystsa - COA-e, te je ekskluzivni partner projekta World Education u Hrvatskoj. 
Prijavi se
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića