en
NOBEL International School Algarve
NOBEL International School Algarve
Predstavnici NOBEL International School Algarve će sudjelovati na World Education Fair-u te će biti dostupni za sve informacije.  
 
Uz individualne sastanke s delegatima, moći ćete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.  
 
Ispunite registraciju dolje. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
Međunarodnu školu Algarve osnovala je 1972. skupina mještana pod vodstvom Paula i Eve Shelfhout. Njihov je glavni cilj pružiti dobro obrazovanje za djecu brzorastuće portugalske i međunarodne zajednice u ovoj najjužnijoj pokrajini Portugala. U kratkom vremenu škola je stekla zavidnu lokalnu, ali i međunarodnu reputaciju. Trenutno podučava učenike iz više od 30 zemalja, a najviše ih dolazi iz Ujedinjenog Kraljevstva, Nizozemske, Španjolske, Kine, Francuske, Njemačke i drugih.

Nastava se održava u malim razredima, što omogućava primjenu individualnog pristupa, prilagođenog potrebama svakog učenika. Zahvaljujući toploj i prijateljskoj atmosferi, novopristigli učenici uz pomoć učenika iz svog razreda brzo postaju dio školske zajednice.

Škola se nalazi u Lagoi, malom gradu sa oko 6.000 stanovnika, koji pripada okrugu Faro, administrativnom središtu provincije Algarve. Regija je popularno i atraktivno turističko odredište, koja nudi duge zlatne plaže, kulturna mjesta i brojne smještajne jedinice s odličnim sadržajima za rekreaciju, sport i zabavu. Područje je poznato i po ribolovu, proizvodnji vina i domaćim kulinarskim specijalitetima. Školski kampus je uz glavnu cestu koja prolazi uz južnu obalu Portugala. Privatne autobusne linije osigurane su za učenike do najbližih naselja: Faro, Budens, Lagos, Silves, Albufeira, Vilamoura i drugi. Međunarodna zračna luka Faro udaljena je oko 40 minuta vožnje automobilom.

Kampus obuhvaća površinu od 10 hektara i uključuje nastavne zgrade s 40 učionica, 3 znanstvena laboratorija, 4 umjetnička studija, 2 glazbene sobe, 3 računalne sobe s internetom, ured za dizajn i tehnologiju, knjižnicu, kuhinju i blagovaonicu. Škola ima odličan sportski centar, koji uključuje nogometno igralište, tri nogometna igrališta za mali nogomet, tri odbojkaška i tri košarkaška igrališta, dva teniska terena, atletsku stazu, teren za gimnastiku i karate. Uniforma je obvezna za sve učenike i zajedno sa sportske ekipe osigurava ih škola. Učenici zadnja dva razreda srednje škole imaju na izbor žele li nositi uniformu ili ne, pod uvjetom da poštuju dobar i pravilan izgled.

Tijekom ljetnih mjeseci škola organizira jezične tečajeve za učenike od 12 do18 godina. Nastava uključuje 24 školskih sati stranog jezika. Polaznici obrađuju teme kao što su što su povijest i umjetnost. Glavni fokus tečaja je na izgradnji samopouzdanja pri korištenju stranog jezika u svakodnevnim situacijama. Polaznike se potiče da koriste engleski ne samo tijekom nastave, nego i tijekom izvannastavnih aktivnosti.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića