en
Nottingham Trent University
Nottingham Trent University
Predstavnici Bucksmore će sudjelovati na World Education Fair-u te će pružiti sve informacije vezano uz instituciju. 

Uz individualne sastanke s delegatima, moći ćete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude. 

Ispunite registraciju ispod. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
Nottingham Trent University nalazi se u srcu Velike Britanije i odlično je prometno povezan s gradovima kao što su Manchester, Cambridge, Leeds i London. Nottingham Trent ima obnovljen sportski centar u koji je uloženo preko 350 milijuna funti i koristi ga preko 30 000 studenata. Ovo sveučilište ima kampuse u 3 grada: u Nottinghamu, Cliftonu i Southwellu. Prema podacima sveučilišta, 96% diplomiranih studenata pronalazi zaposlenje ili nastavlja studij u roku od 6 mjeseci nakon diplome, a 93% bi preporučilo sveučilište svojim prijateljima kao njihovu destinaciju za visoko obrazovanje. Sveučilište nudi studije iz arhitekture, poslovanja, umjetnosti, dizajna, društvenih znanosti, a ima i zavidan broj diplomskih studija.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića