Ostim Technical University
Ostim Technical University
Predstavnici sveučilišta OSTIM Technical University na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.
Prijavi se
OSTIM Technical University nalazi se u glavnom gradu Turske, Ankari, središtu poslovnog svijeta i javnog sektora. Sveučilište stvara prikladno okruženje za sve studente s mogućnostima stažiranja tijekom godina studija. Uključuje tri fakulteta: Tehnički fakultet, Fakultet arhitekture i dizajna i Fakultet ekonomskih i upravnih znanosti. Također uključuje strukovnu školu koja nudi različite specijalizacije kao što su mehatronika, e-trgovina i marketing te kibernetička sigurnost. Sveučilište ima dva akademski opremljena instituta za poslijediplomske studije u inženjerstvu, prirodnim znanostima i društvenim znanostima, uz centre za istraživanje i obuku. 
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića