en
Oxford Sixth Form College
Oxford Sixth Form College
Predstavnici Oxford Sixth Form College bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebui besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Oxford Sixth Form College je nezavisna privatna srednja škola i internat koji mogu upisati djeca svih pozadina i nacionalnosti te nudi britanski nacionalni srednjoškolski kurikulum za djecu od 15 do 19 godina, tj. od 1. do 4. razreda srednje škole. Osnovana 1988. godine, škola je stekla reputaciju jedne od najboljih škola u Oxfordshireu.

Lokacija škole u srcu akademskog grada Oxforda i visoko kvalificirani nastavnici pružaju zaista nadahnjujuće okruženje za učenje. Oxford Sixth Form College nudi veću fleksibilnost od javnih srednjih škola s preko 30 predmeta u ponudi za pohađanje britanskog nacionalnog srednjoškolskog kurikuluma. 

Za učenike koji žele poboljšati svoje rezultate, škola nudi i specijalizirane programe ponavljanja gradiva i predemta koji osiguravaju pravo okruženje u kojem učenici imaju priliku poboljšati svoje rezultate i osigurati svoje mjesto na vrhunskom sveučilištu.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića