en
Oxford Sixth Form College
Oxford Sixth Form College
Predstavnici Oxford Sixth Form College bit će dostupni za sve informacije na virtualnom izdanju World Education Faira.

S njima možete razgovarati uživo putem posebne chat sobe koju smo postavili za vas. Vaš će razgovor biti potpuno privatan, vidljiv samo vama. Također ćete moći spremiti sve bilješke koje ste stvorili tijekom razgovora za kasniju upotrebui besplatno preuzeti informativne brošure. 

Virtualni sajam održat će se u četvrtak, 29.10. od 12 do 18 sati.
Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Oxford Sixth Form College privatna je srednja škola koji pokriva sva 4 razreda srednje škole i BTEC obrazovne programe. Tijekom godina stvorila je izvrsnu reputaciju zbog dobre pripreme za državne ispite, a metode poučavanja slične su onima na sveučilištima u Cambridgeu ili Oxfordu. Škola se nalazi u sveučilišnom epicentru Oxforda, u ulici King Edward. 

Iznos stipendije: 
• GCSE, A-Levels, BTEC: Stipendija pokriva do 40% školarine
• International Foundation Year: stipendija pokriva do 20% školarine
• Principal's Award: stipendija pokriva do 15% školarine
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića