Peek & Cloppenburg Holding
Peek & Cloppenburg Holding
Predstavnici Peek & Cloppenburg Holding na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Peek & Cloppenburg je modna tvrtka s uredima u Düsseldorfu i Beču. Još od osnutka 1900. godine u Düsseldorfu, predstavlja osjećaj stila i kvalitete. U više od 120 godina postojanja, Peek & Cloppenburg zadržao je strast prema kvalitetnoj odjeći. Kupci je mogu doživjeti u svakoj od oko 160 trgovina u 16 zemalja. Također, tvrtka nastavlja rasti i otvarati podružnice diljem Europe. To Peek & Cloppenburg čini jednim od najvažnijih multibrand maloprodajnih lanaca u Europi.

Ovaj dualan studijski program  Business Management razvijen je specifično za Peek & Cloppenburg. To je u potpunosti studij na daljinu (online predavanja), a nastava se odvija na engleksom jeziku. Iskusni predavači iz poslovnog svijeta će vam predavati najnovija, poslovno specifična znanja i vještine, dok će se ispiti će se održavati online ili u Centru za studije u Beču.

Austrijsko predstavništvo traži strastvene studente kojima pruža priliku za stjecanje profesionalnog iskustva putem studentske prakse. Peek & Cloppenburg pruža priliku da povežete poslovno iskustvo s karijerom u modnoj industriji. Idealni kandidat? Trebate uživati u modi i radu s ljudima, odlično poznavati engleski jezik, biti fleksibilni i posjedovati dobre komunikacijske vještine.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića