Perrotis College /American Farm School
Perrotis College /American Farm School
Predstavnici Perrotis College /American Farm School na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Perrotis College je privatno sveučilište u grčkom Solunu koje nudi četverogodišnje preddiplomske programe te dvogodišnje diplomske programe na engleskom. Diplome ovog sveučilišta priznate su od strane britanskog Cardiff Metropolitan University-a. 

Za sve one koje zanimaju studije okoliša, poljoprivrede, prehrambene tehnologije, digitalnog marketinga ili biznisa s naglaskom na praksu, ovo sveučilište idealno je mjesto.

Perrotis omogućuje svojim studentima sudjelovanje u istraživanjima, suradnju sa znanstvenicima, uči ih novim načinima poduzetništva i još mnogo tome, a pritom se usredotočuju na očuvanje prirode i zaštitu planeta.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića