en
RIT Croatia
RIT Croatia
Predstavnici RIT Croatia  će sudjelovati na Sajmu te će biti dostupni za sve informacije.

Iskoristite individualne konzultacije jednostavnom prijavom prije događaja.

Uz individualne konzultacije s delegatima, moći ćete sudjelovati u stručnim radionicama i prezentacijima vezanim uz obrazovanje,  kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
 
Ispunite registraciju i dobijte svoju besplatnu ulaznicu klikom na gumb "Prijavi se". 
Prijavi se
RIT Croatia je međunarodni kampus uglednog američkog sveučilišta Rochester Institute of Technology (RIT) iz Rochestera (New York, SAD). Kvalitetu sveučilišta potvrđuju brojne nagrade i priznanja uglednih svjetskih organizacija i publikacija. Prestižni U.S. News & World Report svrstava RIT među top 20 sveučilišta obzirom na visoku kvalitetu programa stručne prakse (co-operative learning and internship programs). 
 
Na kampusima u Dubrovniku i Zagrebu provodimo visokoobrazovne američke studije i jedina visokoobrazovna institucija u Hrvatskoj čiji studenti po završetku studija stječu dvije diplome - američku i hrvatsku. RIT je međunarodno poznat po svojim obrazovnim programima usmjerenim na razvoj karijere (career-oriented education), kao i po programu stručne prakse koji je jedan od najvećih i najstarijih na svijetu. Kao dio globalnog sveučilišta, naši studenti imaju priliku ne samo studirati na drugim kampusima RIT-a (SAD, Dubai), nego i surađivati s njima na projektnim zadacima. 
Odličan smo izbor za sve koji žele studirati u međunarodnom i dinamičnom okružju!
 
Što te čeka na RIT Croatia?
- Američki visokoobrazovni studiji i studiranje na engleskom jeziku
- Dvije diplome: američka i hrvatska
- Motivirani i studentima posvećeni profesori
- Individualiziran pristup svakom studentu
- Program razmjene studenata među kampusima RIT-a (SAD i Dubai) + Erasmus program
- Međunarodno okruženje – tijekom akademske godine na našim kampusima u prosjeku boravi i studira oko 30% studenata iz inozemstva 
- 800 – 1200 sati odrađene stručne prakse u području odabranog studija 
- Raznovrsne izvannastavne aktivnosti
- Stimulativno i izazovno okružje i to kroz različite projekte i interaktivan studij
- Velike su šanse da dobiješ stipendiju! 70% kandidata koji su prošle godine zatražili financijsku potporu ostvarilo je pravo na stipendije i financijsku potporu RIT Croatia
- Globalna ili lokalna karijera – ti biraš! Više od 2300 naših diplomanata imaju uspješne karijere koje su razvili u raznim područjima i industrijama, u zemljama diljem svijeta
 
Saznaj više o dostupnim studijima, sastani se sa specijalistima za upise, sudjeluj na predavanjima i upoznaj se s našim nastavnicima i studentima! Čekamo te!
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića