SHMS - Swiss Hotel Management School-Swiss Education Group
SHMS - Swiss Hotel Management School-Swiss Education Group
Predstavnici sveučilišta Swiss Hotel Management School na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.
 
Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.
 
Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
SHMS institucija osnovana je 1992. i u svojih 20 godina djelovanja izgradila je reputaciju referentne akademske ustanove za buduće turističke djelatnike. Glavna inspiracija SHMS-a je švicarska tradicija u ugostiteljstvu pa studenti stječu diplome s dvostrukom akreditacijom –švicarskom diplomom i britanskom diplomom na Sveučilištu Derby.

SHMS ima dva kampusa:
  • SHMS Caux
Smješten je u legendarnoj palači Caux i ima jedinstvenu lokaciju, nedaleko od slikovitog gradića Montreuxa. Kao prvi dvorac-hotel u Švicarskoj, Caux Palace je zaista jedinstveno mjesto za studente.
  • SHMS Leysin
Do ovog kampusa lako se dolazi vlakom iz Ženeve ili Züricha, a predavanja se odvijaju u zgradama dva poznata hotela: Mont-Blanc Palace i Belvedere, koji su povezani posebnim liftom.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića