Spark School
Spark School
Predstavnici sveučilišta Spark School će sudjelovati na World Education Fair-u te će biti dostupni za sve informacije o sveučilištu. 
 
Uz individualne sastanke s delegatima, moći ćete sudjelovati na radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, te dobiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
 
Ispunite registraciju dolje. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se

Spark School je akreditirana hibridna međunarodna srednja škola za učenike starije od 14 godina koji žele pohađati Cambridge International Educational System gdje god se nalazili u svijetu. Škola je usredotočena na razvoj djeteta kroz certificirane okvire dok ih priprema za njihove Cambridge IGCSE i Cambridge International AS i A-level ispite.

Škola također nudi redovne i izvanredne IGCSE i A-levels diplome. Spark tečajevi slijede standarde Cambridge International kurikuluma. Programi Wellbeing, Leadership i Global Awareness akreditirani su od strane Transylvania Collegea, koji ih uspješno provodi više od desetljeća.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića