Swiss Education Group
Swiss Education Group
Predstavnici sveučilišta Swiss Education Group na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Swiss Eduaction Group objedinjuje četiri fakulteta s različitim fokusom - Swiss Hotel Management School (SHMS), Cesar Ritz Colleges Switzerland, Culinary Arts Academy Switzerland i Hotel Institute Montreux. Svi su fakulteti u top 10 sveučilišta u svijetu specijaliziranih za Hospitality Management, a svi programi unutar SEG-a imaju obaveznu jednu do čak tri prakse unutar akademskog programa. Studenti mogu birati hoće li praksu odraditi u Švicarskoj ili na bilo kojoj drugoj destinaciji u svijetu (npr. u Aziji, Americi, na Filipinima ili slično), a pri tome im je na raspolaganju pomoć centra za razvoj karijera gdje je svakom studentu dodijeljen njegov savjetnik koji mu pomaže pri definiraju njegovih interesa i odabiru prakse. Iako je naglasak na hospitality industriji, mnogo studenata karijeru nastavlja graditi i u drugim industrijama poput bankarstva, fondova, HR-u, event industriji i sličnima.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića