The Hague University of Applied Sciences
The Hague University of Applied Sciences
Predstavnici sveučilišta The Hague University of Applied Sciences će sudjelovati na World Education Fair-u te će biti dostupni za sve informacije o sveučilištu. 
 
Uz individualne sastanke s delegatima, moći ćete sudjelovati na radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, te dobiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
 
Ispunite registraciju dolje. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
Hag je političko središte Nizozemske i mjesto gdje presjeda kraljevska obitelj. Grad je pun različitih kultura i nacionalnosti te savršeno kombinira prilike koje pruža jedan velik grad s duhom malenog gradića. Tamo se nalazi Međunarodni kazneni sud, Vojni tribunal ili Europol, a poznat je kao grad međunarodnog mira, pravde i sigurnosti. Hag je poslovni centar i mnoge internacionalne kompanije tamo imaju svoje sjedište.  

Sveučilište u Hagu je elitni predstavnik institucija za profesionalno usmjerenje. Sveučilište ima impresivni kampus te doprinosi razvoju modernih tehnologija. Nastava se odvija u malim grupama, s ciljem davanja osobne pažnje studentima. Studijski programi nude razmjenu tijekom jednog semestra na partnersko sveučilište u drugoj zemlji.  Praktični dio svakog programa nudi studentima određeni period koji provode radeći u kompanijama, gdje mogu dobiti profesionalno iskustvo. 
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića