en
The Royal School Wolverhampton
The Royal School Wolverhampton
Predstavnici Kraljevske škole u Wolverhamptonu će sudjelovati na World Education Fair-u te će biti dostupni da odgovore na sva pitanja.  
 
Uz individualne sastanke s delegatima, možete sudjelovati na radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, te dobiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.
 
Ispunite registraciju dolje. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
Smještena u predgrađu bogatom zelenilom u Wolverhamptonu, The Royal School nalazi se na sjecištu između britanskih ruralnih krajolika i drugog najvećeg grada u Ujedninjenom Kraljevstvu, Birminghamu. Ovo pruža priliku studentima da iskuse tipičnu britansku gradnju. Škola datira od 1850. godine, a učenici dolaze iz cijelog UK-a i Europske ekonomske zone, čime stvaraju uspješnu kulturnu različitost.  

Škola pruža odličnu pripremu, posebno u predmetima kao što su prirodne znanosti i matematika.  The Royal School se ponosi rezultatima svojih učenika, te nije selekcijska škola i nudi potrebne resurse za pripremu učenika na upis na Sveučilišta Oxford i Cambridge i ostala top sveučilišta u UK-u i inozemstvu. 

Školski kampus pokriva područje od 25 hektara, te zbog koristi učenika, napravljene su značajne investicije u sportski centar. Od rujna 2016., škola je dobila zajam od Britanske vlade, koji je iznimno koristan za britanske i europske učenike koji zbog toga ne moraju plaćati školarinu, roditelji  trebaju platiti smještaj, obroke i dodatne troškove. 

Smještaj
Školski dimnjaci pružaju učenicima osjećaj obiteljskog doma. Mlađi učenici su smješteni ovisno o dobi i spolu, u sobe s dva do tri kreveta. Ovisno o dostupnosti, učenici Sixth Form programa mogu imati jednokrevetne sobe. Svaka soba je opremljena s ormarima i stolom za individualno učenje. U svakoj kući su zajedničke sobe, gdje se učenici mogu upoznati i družiti. Obroci su raznoliki i poslužuju se u školskoj kantini. Učenici mogu ostati na kampusu tijekom internih kvartalnih praznika, osim tijekom ljetnih praznika. 
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića