Thomas More University of Applied Sciences
Thomas More University of Applied Sciences
Predstavnici Thomas More University of Applied Sciences na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
Thomas More najveće je sveučilište primjenjenih znanosti u Flandriji, regiji na sjeveru Belgije. Zbog svoje centralne lokacije, mnogi su veliki europski gradovi poput Pariza i Amsterdama na dohvat ruke. 

Sveučilište nudi nekoliko programa na engleskom kao što su Business Management, International Data Science Protection & Security i Electronics-ICT.

Osim trogodišnjih programa, postoje i brojni jednogodišnji programi koji studentima omogućuju još jednu diplomu.

Sveučilište se nalazi na nekoliko kampusa: Mechelen, Sint-Katelijne-Waver te Geel.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića