Tilburg University
Tilburg University
Predstavnici sveučilišta Tilburg University na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
U Nizozemskoj je školarina za EU studente subvencionirana te iznosi 2314 € što znači da strani studenti plaćaju istu školarinu kao i domaći! 

Moguće je podići zajam za školarinu i zajam za troškove života nakon koje se student može prijaviti i za dodatnu subvenciju (npr. na temelju primanja roditelja u iznosu do okvirno 400€ mjesečno), ali je uvjet da radi 56 sati mjesečno. 

Postoji četiri načina financiranja za koje se strani studenti u Nizozemskoj mogu prijaviti:
1. Zajam za školarinu (studenti iz Hrvatske za ovaj zajam se mogu prijaviti tek kada dođu u Nizozemsku i prijave boravište),
2. Zajam za životne troškove do 507,39 € mjesečno,
3. Zajam za prijevoz od 90,33 € mjesečno,
4. Dodatno sufinanciranje na temelju slabijeg imovinskog statusa do 413,70 € mjesečno.
Za posljednje tri vrste financiranja studenti moraju živjeti najmanje 5 godina u Nizozemskoj, moraju imati barem jednog roditelja koji radi u Nizozemskoj ili moraju raditi minimalno 56 sati mjesečno, najmanje tri uzastopna mjeseca. Zajam za prijevoz i dodatno sufinanciranje na temelju slabijeg imovinskog statusa postaju nepovratni iznosi ako student diplomira unutar 10 godina, a u protivnom mora vratiti oba iznosa.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića