en
Technische Hochschule Rosenheim
Technische Hochschule Rosenheim
Predstavnici sveučilišta Technische Hochschule Rosenheim će sudjelovati na World Education Fair-u te će pružiti sve potrebne informacije o sveučilištu. 

Uz individualne sastanke s delegatima, možete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge posebne ponude. 
 
Ispunite registraciju ispod. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
Jeste li zainteresirani za studiranje u jednoj od najatraktivnijih regija u Njemačkoj? Visoka kvaliteta života, impresivne rekreacijske aktivnosti, ekonomski moćna regija i okruženje za razvoj također su neki od kriterija za odabir idealne lokacije? Započnite studij u TH Rosenheimu.

TH Rosenheim ima sjajnu poslovnu mrežu, kako regionalnu tako i globalnu, a zadovoljava najviše standarde kvalitete obrazovanja. Moguće je odabrati studije u području poslovanja, tehnologije, dizajna, zdravstva i društvenih znanosti. U navedenim područjima moguće je birati između više od 40 preddiplomskih i diplomskih studija na četiri lokacije.

Atmosfera, individualan pristup, blizak kontakt studenata i predavača, kao i moderna infrastruktura kampusa TH Rosenheima stvaraju idealne uvjete za akademski uspjeh.

Grad Rosenheim ima mediteranski štih; umjetnost, tradicija i kultura mogu se vidjeti posvuda. A, ako volite prirodu i aktivnosti na otvorenom, nalazite se na nekoliko koraka od planina i jezera gdje možete planinariti, plivati, jedriti, skijati i još mnogo toga.

Na TH Rosenheimu trenutno su aktivna četiri međunarodna studijska programa koji se u potpunosti predaju na engleskom jeziku:
• International Bachelor of Engineering (B. Eng.)
• Applied Artificial Intelligence (B. Sc.)
• Engineering Sciences (M. Eng.)
• Wood Technology (M. Sc.).

Radujemo se upoznati vas na virtualnom događaju World Education Fair!
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića