Bocconi University
Bocconi University
Predstavnici Bocconi University na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.

Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.

Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se

Bocconi University kontinuirano je rangirano kao najbolje sveučilište u Italiji u području poslovanja, ekonomije i prava te kao jedno od najboljih u svijetu u istim područjima. Bocconi Library, sveučilišna knjižnica, jedna je od najbogatijih u Italiji s literaturom u području ekonomije, poslovne administracije i društvenih znanosti, a sveučilište svojim studentima nudi razne aktivnosti za nadogradnju znanja te razvoj interesa.

Osnovano 1902., bilo je prvo talijansko sveučilište s mogučnošću diplome iz ekonomije. Bocconi je stoljećima imao vodeću ulogu u društvenoj i ekonomskoj modernizaciji Italija, a temeljne demokratske vrijednosti, status snažnog istraživačkog sveučilišta i otvorenost prema svijetu zadržane su do danas.

Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića