en
University of Luxembourg
University of Luxembourg
Predstavnici University of Luxembourg će sudjelovati na World Education Fair-u te će biti dostupni za sve informacije.  

Uz individualne sastanke s delegatima, moći ćete sudjelovati u radionicama i prezentacijama vezanim uz obrazovanje, kao i iskoristiti posebne popuste i mnoge druge odlične ponude.  
 
Ispunite registraciju dolje. Sudjelovanje na događaju je besplatno. 
Prijavi se
Osnovano 2003. godine, Sveučilište u Luxembourgu je jedino javno sveučilište Velikog Vojvodstva Luxemourga. Međunarodno, višejezično i orijentirano prema istraživanjima, sveučilište je moderna institucija s osobnom atmosferom u multikulturalnoj zemlji. 

Sveučilište se nalazi na jedinstvenom kampusu, u urbanom okruženju s odličnim nastavnim i istraživačkim objektima za studente. Ovo međunarodno sveučilište ima 6200 studenata i nastavnog osoblja iz preko 130 zemalja.

Na World Education Fair-u, Sveučilište u Luxembourgu će predstaviti svoje diplomske i postdiplomske studije za humanističke i društvene znanosti. 

Naknada za međunarodne studente je 200 € / po semestru.
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića