University of Southern Denmark
University of Southern Denmark
Predstavnici sveučilišta University of Southern Denmark na World Education Fairu bit će dostupni za sve informacije.
 
Iskoristite priliku za individualne konzultacije besplatnom prijavom na događaj.
 
Osim individualnih konzultacija, na događaju ćete moći posjetiti brojne informativne prezentacije o obrazovnim programima u inozemstvu, iskoristiti posebne popuste te se informirati o svim elementima procesa prijave na sveučilišta u inozemstvu.

Registrirajte se danas. Sudjelovanje je besplatno.
Prijavi se
SDU moderna je institucija koja nudi vrhunsko obrazovanje, kao i mogućnosti za istraživanje. Sveučilište okuplja više od 30 tisuća studenata na 5 različitih kampusa, od kojih je više od 5 tisuća internacionalno. Studenti imaju mogućnost odabira više od 70 studijskih programa na engleskom jeziku, kao i prilike za vrijedne studentske razmjene i radno iskustvo u preko 500 partnerskih institucija u različitim dijelovima svijeta. Ovo je sveučilište, s obzirom na multikulturalnu zajednicu te internacionalno umrežavanje, globalno u punom smislu te riječi!
Ova stranica koristi „kolačiće“. Nastavkom korištenja pristajete na Politiku privatnosti i na Politiku kolačića. Više o „kolačićima“.          Postavke      Prihvati     
Postavke kolačića
Mi koristimo "kolačiće" kako bismo Vam omogućili najbolje iskustvo na našoj stranici. Ovdje možete uključiti i isključiti kolačiće koje stranica koristi.
ObaveznoOni prikupljaju podatke koji su potrebni za osnovne mogućnosti stranice, kao što je pristanak na pretplatu Politike kolačića.
StatistikaOni prikupljaju statistiku posjetitelja, naprimjer koristeći Google Analytics kako bi optimizirao razmjenu podataka, prepoznavanje posjetitelja i ostalo.
OglašavanjeKoristi se za reklamne kampanje na Google Network-u, Facebooku itd., kako bi pratio posjete od reklamnih kampanja.
Onemogući kolačića